Aanleg

Europarts Zwembaden biedt voor ieders budget en voor iedere doelgroep een passend advies. Wij kunnen de aanleg van uw zwembad van A tot Z uit handen nemen, maar geven ook begeleiding en advies wanneer u zelf uw zwembad wilt aanleggen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij zijn altijd benieuwd naar uw plannen en nemen graag de tijd om ernaar te luisteren. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen, wanneer wenselijk zijn deze te bekijken in een showroom.

 

Bouwkundige aanleg

De keuze voor een bouwkundig zwembad biedt vele mogelijkheden in ontwerp en afwerking. Wij kunnen het gehele project voor u uit handen nemen. Dit betekent dat wij alle onderdelen van de aanleg zelf uitvoeren. Denk hierbij aan het ontwerp, de grondwerkzaamheden, de bouw, de afwerking, de technische installatie en indien gewenst de tuinaanleg. U hoeft alleen nog maar te genieten!

 

Polyfaser zwembad

Ook wanneer uw keuze uitgaat naar een polyester zwembad helpen wij graag. Wij werken met de gerenommeerde fabrikant Polyfaser. Hierbij zijn ook vele mogelijkheden qua vorm en maatvoering mogelijk.

 

Begeleiding en advies

Beschikt u over twee rechterhanden en wat vrije tijd, en kiest u ervoor zelf een zwembad aan te leggen? Dat kan! Ook voor bouwbegeleiding, advies en het leveren van kwalitatief goede materialen en benodigdheden kunt u bij ons terecht.

 

Heeft u op enig moment toch wat ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld bij het aanbrengen van maatwerk zwembadfolie. Neem dan gerust contact met ons op!